Behang een kamer en geef je eigen stijl

Daar sta je dan voor een muur. Geen idee hoe je een grote wand zo inricht dat je er vaak met plezier naar kijkt. Hoe geef je je kamer je eigen stijl? Op dit moment heb je veel bijzondere behang kopen. Zo maak je van je huis steeds meer je droomhuis!

Over ieder behang valt te twisten

Behangetjes heb je in alle soorten en maten. Behang kan je volledig naar eigen wens inrichten. Deze soorten worden nu het vaakst gekocht:

Duurzaam behang

Momenteel is het in de mode om te gaan voor natuurlijke producten. Duurzaamheid is een hot topic en dat merk je ook in het kopen van behang. Bij het behang kopen gebruikt men steeds vaker de kleur groen. Je ziet steeds meer felle kleuren. Grijs en de industriële design is niet meer van deze tijd. Behang met een jungle erop wordt het meeste gekocht. Je kan het behang mooi combineren met exotische planten. Koop ook een mooi plantenbak. Zo zie en ruik je de natuur!

Fotobehang

Je hebt vast wel eens een prachtige foto gemaakt, waarvan je dacht: daar zou ik misschien meer mee moeten doen! Dat kan met fotobehang. Zo kan je je vakantiegevoel terug krijgen door de foto van het strand uit te laten vergroten. Zorg er wel voor dat de foto van een hoge resolutie is. Op verschillende websites kan je die foto laten omzetten in behang. Zo kijk je iedere keer terug op je fantastische ervaring!

Maak van je behang een kunstwerk

Gek op kunst? Je kan er voor kiezen om een schilderij in een lijst te stoppen, maar je kan ook van je muur een kunstwerk maken. Tegenwoordig kan je verschillende kunstprinten in behang kopen. Zo heb je ‘amandelbloesem’ van Van Gogh als behang. Zelfs De Nachtwacht is verkrijgbaar!

Creëer je droomhuis

Of dat je nou kiest voor een natuurlijk design of je gaat voor een kunstwerk; door behang te kopen kan je echt je eigen smaak bepalen. Hierdoor kan je je huis beter vormgeven. Zo kom je steeds dichterbij je droomhuis!

Tags: