Comfortabele nachtrust, maar dan een Tiqqeltje anders!

  • Home
  • Interieur
  • Comfortabele nachtrust, maar dan een Tiqqeltje anders!

Alhoewel, ook al biedt ons ruime aanbod je voldoende unieke meubelen, de basisvoorwaarden voor goed slapen blijven altijd hetzelfde. Wij zorgen dat je hieraan ruimschoots voldoet!

We willen allemaal zoveel mogelijk uit onze dag halen. Maar dat redden we alleen wanneer we goed slapen! Die acht uren zijn dan ook ontzettend belangrijk om dagelijks – eigenlijk nachtelijks – in dromenland door te brengen. Betrouwbaar en duurzaam slaapmeubilair is hierom dan ook een vereiste. En laat dat nou precies zijn wat je bij Tiqqel terugvindt! Hieronder vind je een overzicht van alle vereisten aan je slaapcomfort.

Bed

Laten we meteen maar met het meest overduidelijke element in huis vallen. Wanneer je je bed selecteert, is het van groot belang dat je goed op de maten let. Je nieuwe ledikant moet goed in z’n geheel in je slaapkamer passen en jouw ledematen mogen absoluut niet uitsteken! Kinderbedden kun je in de groei kopen. Een bed voor volwassenen moet volledig voldoen aan de lichaamslengte van de eigenaar. Zorg je wel voor voldoende plek voor iedereen? Wanneer je samen slaapt, kies je er uiteraard voor om een tweepersoonsbed te kopen. En dan ga je op jacht naar de rest van de onderdelen.

Lattenbodem

Het zal behoorlijk vanzelfsprekend zijn dat je lattenbodem qua formaat overeen dient te komen met het bed. Ook dient het aan al je lichamelijke behoeftes te voldoen. Kies een exemplaar uit dat je lichaamsgewicht perfect verdeelt. Je lijf dient tijdens het slapen immers perfect in balans te zijn. Ben je niet direct in staat om de perfecte lighouding vinden? Dan is het verstandig om een model aan te schaffen waarvan je de houding kunt verstellen. Sommige lattenbodems kun je zelfs aanpassen met een afstandsbediening!

Matras

Om het geheel af te maken heb je uiteraard een matras nodig. Deze moet voldoen aan de hard- of zachtheid die jij gewend bent en waarin je volledig tot rust komt. Sommige mensen hebben extra ondersteuning nodig wegens hun rugklachten. Weet je niet helemaal welke eisen je zou moeten stellen aan dit essentiële onderdeel van je slaapcomfort? Raadpleeg dan gerust een expert. Je bed samenstellen is hoe dan ook niet iets dat je onbedachtzaam doet.

Slaapkamermeubels

Er zijn nog vele andere zaken die de aankleding van je slaapkamer helemaal afmaken. Het juiste behang, bijpassende gordijnen, aantrekkelijke posters, etc. Maar je moet toch iets hebben om je glas, bril, nachtlampje, horloge en/of telefoon op te plaatsen? En vergeet je wekker niet! Kortom, je nachtkastje mag zeker niet aan je geluk ontbreken. Kies ook dit meubelstuk weer uit op een passend formaat en de juiste stijl. En dat is uiteraard die van jezelf!

Tags: