De ideale vloer in de woonkamer? Dan moet je wel kiezen voor een gietvloer!

  • Home
  • Woonkamer
  • De ideale vloer in de woonkamer? Dan moet je wel kiezen voor een gietvloer!

Een gietvloer in de woonkamer biedt alle voordelen die je je maar kan wensen als het op een nieuwe vloer aankomt! Wedden dat je meteen de keuze gemaakt hebt? 

Een gietvloer van gietvloerrotterdam.nl 

Een gietvloer van gietvloerrotterdam.nl komt met heel wat voordelen. In welke soort je hem ook neemt, de vloer wordt in een keer gegoten waardoor je geen last hebt van vervelende naden of voegen. Dit maakt dat een gietvloer extra onderhoudsarm is. Bovendien past een gietvloer in elk soort interieur, of je nu kiest voor een gietvloer met een betonlook of niet. Keuze genoeg bij gietvloerrotterdam.nl waardoor jij een vloer volledig naar keuze zal vinden! 

De look van beton nabootsen in een gietvloer

Een echte vloer van beton kost heel veel geld, veel mensen hebben dit er niet voor over. Daarom is er een leuk alternatief en dat is de betonvloercoating. Dit is een gietvloer die de look heeft van echt beton, maar niet uit echt beton gemaakt is. Deze vloer wordt gegoten met een kunststof materiaal voor een mooi egaal en indrukwekkend resultaat. Een ding is zeker, met een betonvloercoating heb jij een echte eyecatcher in de woonkamer. 

Waarom kiezen voor een gietvloer? 

Je zou voor een gietvloer in de woonkamer moeten kiezen omdat er zoveel voordelen aan verbonden zijn. Niet alleen zien ze er stijlvol uit in elke soort en zijn ze onderhoudsarm, er zijn nog veel meer voordelen. De vloeren zijn krasvast en slijtagebestendig. Met een gietvloer in welke soort en kleur dan ook ben je jarenlang zeker van een prachtige vloer in de woonkamer. Duurzaam en te combineren met allerlei extra’s zoals vloerverwarming, wat zeker een aanrader is. 

Tags: