De perfect spiegels voor in je eigen huis

Je wilt graag spiegels ophangen in je eigen huis. Een spiegel op maat is daarvoor een optie. Bovendien is het handig om een spiegel aan te schaffen van gelaagd glas, daarvan is de kwaliteit beter. Als je een spiegel in je huis ophangt is dit vaak op een zichtbare plek. Je zult er vaak langslopen om even te kijken hoe je eruit ziet. Het is dus van belang dat je kiest voor een spiegel die je mooi vindt, en die je ook enige tijd nog mooi zult vinden. Er bestaan daarom spiegels met een mooi design. Die zijn in allerlei verschillende winkels verkrijgbaar. Bijvoorbeeld spiegels met een aparte vorm of met een mooie lijst omhuld. 

Spiegels in verschillende groottes

Spiegels zijn eenvoudig te smelten en komen in verschillende groottes. Als je in een klein huis woont, is het aan te raden om een grote spiegel aan te schaffen. Dat zal de ruimte namelijk groter doen lijken. Sowieso is het vaak mooi om een grote spiegel in een hal op te hangen. Het is imposant en iedereen houdt ervan om zichzelf even te kunnen checken in de spiegel. Ook in de badkamer is het aan te raden een grote spiegel op te hangen. Hierin kun je ook verlichting verwerken en een verwarmingssysteem. Daardoor beslaat de spiegel niet als je uit de douche of uit bad komt. Kleine spiegels worden ook vaak gebruikt voor het aanbrengen van make-up bijvoorbeeld. 

Spiegels zelf laten ontwerpen

Er veel verschillende spiegels die je in een winkel kan kopen, maar soms zit er net niet tussen waarnaar je op zoek bent. Hiervoor kun je een spiegel laten ontwerpen. Je kan geheel de eigen vorm van een spiegel bepalen en de grootte. Daarnaast kun je aangeven dat je bijvoorbeeld extra verlichting wil of gelaagd glas. De kleur van de rand kun je ook zelf aangeven. Als je überhaupt al een rand wil natuurlijk, sommige spiegels hebben geen rand. Er zijn dus genoeg zaken die je kunt personaliseren omtrent een spiegel design.