Een gietvloer past in ieder huis

Wanneer je een huis koopt of zelf een nieuw huis gaat bouwen, kan de voorpret beginnen. Je gaat nadenken over het interieur, welke stijl je in huis wil creëren en welke accessoires je allemaal wil aanschaffen. Een belangrijk onderdeel van het huis is echter ook de vloer. Meubels en accessoires kun je altijd nog veranderen, een vloer veranderen gaat wat lastiger. Het is daarom erg belangrijk om vooraf goed na te denken over welke vloersoort jij in je huis wil liggen. Waar de tegelvloer en de laminaatvloer de afgelopen jaren erg populair waren, is de gietvloer ook enorm snel aan populariteit aan het winnen. Wij leggen je graag uit waarom dat een goede keuze is.

Praktisch in onderhoud

Een gietvloer is een zeer praktische vloer. Omdat de vloer geen naden of randen heeft kan stof en vuil zich niet gemakkelijk hechten aan de vloer, waardoor de vloer erg onderhoudsvriendelijk is. Een gietvloer kun je goed schoonmaken met een simpele allesreiniger en een dweil. Bovendien kan de vloerenspecialist die jouw vloer legt de vloer voorzien van een speciale coating die er voor zorgt dat de vloer jaren als nieuw blijft. Bovendien zijn strakke lijnen en kleuren weer helemaal in. In de populaire woontrends zie je deze stijl weer helemaal terugkomen.

Gietvloer overal in huis

Het grote voordeel van deze vloersoort is dat het vrijwel overal in huis goed tot zijn recht kan komen. Zo kan het naast de woonkamer ook in de slaapkamer. Met een donkere kleur kun je bijvoorbeeld een hele knusse en warme sfeer creëren. Ook de badkamer is uitermate geschikt om een gietvloer in te leggen, omdat een gietvloer met de juiste afwerking ook helemaal waterdicht is. Dus waar in huis je ook een nieuwe vloer wil laten leggen, denk zeker aan de gietvloer. Praktisch, modern en bovendien erg mooi. Een aanwinst voor ieder huis.

Tags: