Een herinnering omlijsten!

Om herinneringen, dierbare of gewoon een mooi plaatje in optimale conditie te houden voor in de huiskamers. Voor iets unieks zijn er tegenwoordig veel mogelijkheden. Hier een paar tips om je foto nog mooier te maken!

Een foto zegt vaak meer dan woorden. Daarom worden foto’s vaak opgenomen in het interieur om te zorgen voor huiselijk gevoel. Toch zijn er verschillende opties voor de presentatie van de foto. Daarom zijn er hier een paar dingen op een rijtje gezet die zowel voor een mooier beeld zorgt maar ook voor meer veiligheid.

Fotolijst

Een fotolijst is zoals het woord al zegt. Een lijst waar een foto in gedaan kan worden. Deze zijn beschikbaar van verschillende materialen. Zo kan hij gemaakt zijn van hout, kunststof en glas. Voor elke huisstijl is er wel een goede optie. Daarnaast zijn ze ook nog eens in verschillende kleuren te verkrijgen. Zo kan je witte fotolijsten in huis halen maar ook zwarte. Kleur helpt goed bij de sfeer van een kamer. Donkere kleuren zorgen voor een comfortabele, knusse sfeer. Lichte kleuren zorgen voor helder en duidelijk. Het verschil zit hem met deze fotolijsten in de kleine detail, maar kunnen veel uitmaken.

Canvaslijst

Wanneer je een mooi schilderij heb gemaakt of bemachtigd, is het zaak om deze zo mooi mogelijk te houden. Neem daarom een canvaslijst. Deze zijn tegenwoordig zo goed gemaakt dat de schilderijen die erin worden gezet nog mooier worden gemaakt. De materialen die gebruikt worden zorgen ervoor dat de schilderij ‘zweeft’ en versterkt daardoor de schoonheid ervan.

Op maat gemaakt

Niet is vervelender dan alles al aangeschaft te hebben en erachter komen dat de foto niet in het lijstje past. Daarom kan je kiezen voor een fotolijst op maat. Hierdoor kom je niet voor verrassingen te staan en sta je garant voor de juiste omhulsing van je foto of schilderijen.

Digitale lijst

Voor een moderne oplossing kan je kiezen voor een digitale lijst. Een digitale lijst past bij veel interieurstijlen en zorgt voor een extra dimensie en het kan ook nog eens mooi zijn! Aangezien digitale lijsten nog niet echt gebruikt worden heb je iets origineels in huis gehaald.

Voor de juiste lijst die bij jou past, heb je gelukkig genoeg opties!

Tags: