Een moment voor eeuwig omlijsten

Sommige mooie momenten wil je voor altijd vastleggen. Je huwelijksdag, de eerste voorstelling van je kind, een familiefoto… Allemaal speciale gelegenheden die je bij willen blijven. Gelukkig is er voor zo’n vastlegging een ideaal iets.

Om een canvasfoto in voor eeuwig vast te leggen en een plaats te geven in huis heb je een baklijst nodig die de foto complimenteert. Dit zorgt ervoor dat dit niet alleen een mooie blikvanger heeft voor in je huiskamers, ook zorgt het dat je foto in topconditie blijft en nog jarenlang mee kan!

Veilig en mooi

Met een baklijst sta je garant voor jarenlang plezier van je foto. Door de inlijsting wordt er gezorgd dat de kwetsbaarheid van je fotolijst wordt weggewerkt. Zo is je baklijst bestand tegen veel tikjes en hoef je je geen zorgen te maken bij een eventuele verhuizing of verplaatsing. Zo hou je je dierbare foto in z’n geheel.

Op maat

Elke foto verschilt, en daarom dus ook in grote. Gelukkig kan je altijd een baklijst op maat bestellen. Hierdoor verzeker je jezelf altijd van de juiste omhulling voor je dierbare foto. Bij een baklijst ligt het canvasdoek bij wijze van spreken in een bak. Daar heb je verschillende varianten van. Zo heb je baklijsten waar er wel of geen ruimte zichtbaar is tussen de lijst en het doek. Daarom heb je hier ook nog eens keuze of je wel of geen rand wilt.

Keus in kleur

Naast een op maat gemaakte baklijst, kan je ook kiezen uit verschillende kleuren. Daardoor kan het doek eenvoudig in je interieur opgenomen worden en nog iets extra’s geven aan het geheel. Hier kan je kiezen voor lichtere uitstralingen of juist voor een donkere intieme gevoel. Bepaal je de kleur graag zelf? kies dan voor een blanke lijst die je kan schilderen.

Tegenwoordig zijn er veel plekken die baklijsten aanbieden! Dus oriënteer jezelf in het één en ander voordat je de keuze maakt. Bij veel bedrijven kan je zowel een foto uitprinten als inlijsten dus kijk goed naar de aanvullende informatie als je twijfel!

Tags: