Glashelder genieten van de zomer

Terrasoverkapping

Als er één jaargetijde is dat niet ongemerkt voorbij kan en mag gaan, is het de zomer wel! Nee, daar moet echt van genoten worden, in welke omstandigheden dan ook. Zelfs regen mag geen roet in het eten gooien.

Hevige dan wel lichte neerslag noch de felste zonnestralen vormen een probleem als je voor een terrasoverkapping van glas kiest. Hieronder kun je comfortabel genieten van alle weersomstandigheden! Regen wordt via de handige goten afgevoerd en tegen de zon laat je een rolgordijn neer. Simpel toch?

Glazen terrasoverkapping van Kroezon

Het Drentse bedrijf Kroezon, dé marktleider op het gebied van innovatieve zonwering, heeft diverse van deze oplossingen op voorraad. Je hebt een uitgebreide keuze uit diverse modellen van topmerken als Erhardt en Verano. Bovendien is het mogelijk om de terrasoverkapping van glas volledig af te sluiten, dus ook van de zijkant. Tenminste, als je kiest voor een model met handige zijpanelen.

Wil je helemaal baden in luxe? Kies er dan voor om in je zonwering een handige Somfy buismotor te laten installeren! Zo kun je lekker blijven zitten terwijl je met een afstandsbediening – ofwel je tablet of telefoon middels een app – de positie van je rolgordijnen bestuurt.

Bekijk alle mogelijkheden op de website van Kroezon of bezoek de showroom!

Tags: