Herinneringen om in te lijsten; wat is het juiste frame?

  • Home
  • Interieur
  • Herinneringen om in te lijsten; wat is het juiste frame?
Fotolijst

De mooiste momenten in jouw leven hebben natuurlijk een unieke plaats in jouw hart. Maar zou het niet geweldig zijn als je ze tevens een speciale plek aan je muur kon geven? Door de juiste fotolijsten te kiezen, worden jouw mooiste herinneringen pas écht vereeuwigd! Lees daarom onderstaande tips, waarmee we je helpen bij het maken van een keuze uit een zeer divers aanbod.

Silver plated lijsten

Hoe luidt dat gezegde ook weer in het Engels? ‘Iedere wolk heeft een zilveren randje’? Nou, nu hebben we uiteraard niet te maken met een wolk maar met een portret of andere foto die een bijzonder persoon of moment voor je heeft vastgelegd. Maar door deze dat zilveren randje mee te geven, maak je bezoekers meteen duidelijk dat het onderwerp van de foto belangrijk voor je is. Als je deze uitstraling aan de afbeelding wilt meegeven, is een silver plated fotolijst op maat precies wat je zoekt!

Aluminium wissellijsten

Sommige mensen wisselen graag met enige regelmaat van versieringen in hun woning. Of ze houden ervan om recente herinneringen een prominente plek te geven in hun interieur, bijvoorbeeld opgroeiende kinderen of foto’s van de meest recente vakantie. Om het omwisselen gemakkelijk te maken zijn – de naam geeft het al weg – aluminium wissellijsten van harte aan te bevelen.

Baklijsten

Heb je ooit een foto gemaakt die qua kleur, compositie, scherpte en/of onderwerp zo mooi is dat je deze de mooist mogelijke afwerking wilt geven? Dat snappen we maar al te goed! Het liefste laat je deze daarom op canvas afdrukken en geef je deze een passend frame. Het geheel hang je dan op een centrale plek in je woonkamer. Voor deze pareltjes zijn de praktische baklijsten in het leven geroepen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en kleuren en geven je foto net even wat meer schwung.

Geef jouw dierbaarste herinnering de plek en de omlijsting die ze verdienen!

Tags: