Inspiratie tips voor een mooi en sfeervol terras

  • Home
  • Tuin
  • Inspiratie tips voor een mooi en sfeervol terras

De uitstraling van je tuin? Die bepaal je zelf zoals je ook zelf bepaalt of je alleen in de zomermaanden of altijd gebruik kunt maken van de tuin. Wie lang gebruik wil maken van de tuin en de gezelligheid, die zou eens een overkapping moeten overwegen. Dan namelijk kun je ook in de wat frissere maanden optimaal genieten van de buitenlucht en je tuin. De overkapping zorgt voor beschutting, waardoor je geen last van de wind en de kou hebt. Klik hier voor de beschikbare overkappingen die ook prima in jouw tuin passen. Want ook overkappingen worden op maat gemaakt, volledig conform jouw wensen.

Terrasverwarming voor de koude wintermaanden

Zelfs als het erg koud is kun je genieten van de overkapping, want voor de wintermaanden koop je er gewoon een terrasverwarmer bij en steek je de vuurkorf aan. Het is ook een optie om een buitenkeuken onder de overkapping te plaatsen. En zo is ook een overkapping in je tuin tegenwoordig maatwerk geworden, want niets lijkt nog onmogelijk als het om overkappingen gaat.

Overkapping biedt sfeer en warmte

Een overkapping van hout biedt sfeer en warmte. Het gebruikte hout is van de beste kwaliteit en daardoor bestand tegen de weerselementen. Ten opzichte van de overkappingen van aluminium behoeft die van hout wat meer onderhoud, terwijl aluminium ook een wat meer luxe uitstraling aan elke tuin geeft. Het is dus maar net wat je precies met je tuin uit wilt stralen. Aan de beschikbare overkappingen kun je naar hartenlust accessoires toevoegen in de vorm van bijvoorbeeld zonwering of screens die inkijk van de buren voorkomt. Je zet er een permanente barbecue of buitenkeuken neer en koopt speciale meubels voor onder de overkapping dat daarmee een verlengde van je huiskamer voor je wordt. Het is er namelijk net zo gezellig.

Tags: