Lekker en leuk wonen in Zuid-Holland

Zuid-Holland heeft veel te bieden als het op wonen aankomt. Deze provincie ligt aan het water en heeft de grote steden als Rotterdam en Den Haag in de regio liggen. Voor je een woning gaat zoeken in Zuid-Holland zul je eerst na moeten denken bij welke plaats je precies in de buurt wilt wonen. Daarnaast is het van belang te bedenken wat voor type woning je wilt en verdere wensen die je mogelijk nog te stellen hebt. Wanneer je ook werkt in de provincie Zuid-Holland is het wel zo fijn dat je niet al te ver hoeft te reizen. Daarom is de plaats waar je gaat wonen ook zo belangrijk. 

Het gezellige Oegstgeest

Een van de gezelligste en leukste plekken om te wonen is in Oegstgeest. Hier vind je verschillende mooie huizen en ook voor nieuwbouw kun je hier heel goed slagen. Op nieuwwonenleiden.nl zou je eens kunnen kijken wat het huidige aanbod is voor Oegstgeest en omstreken als het op nieuwbouwprojecten aankomt. Je kunt in deze stad heel veel vinden aan voorzieningen. Zo zijn er verschillende winkels te vinden en ook kun je er voor zorg en sport goed terecht. Oegstgeest heeft een winkelcentrum waar je de leukste winkels vindt. Daarnaast zijn er ook verschillende slagerijen en bakkerijen in het dorp. 

Oegstgeest heeft veel te bieden

Qua supermarkten heeft Oegstgeest meerdere ketens waardoor er altijd wel een supermarkt is die tot jouw favoriete winkels behoort. In dit dorp en de regio zit het op het gebied van scholen ook goed. Je zit dicht in de buurt van De Haagse Hogeschool, InHolland in Delft of de Hogeschool van Amsterdam. Ook Universiteiten zijn er te vinden en als je in Oegstgeest gaat wonen zit je dus erg centraal. Qua sporten is er een eigen golfclub, een voetbal-, korfbal- en tafeltennisvereniging. Ook voor de kids zijn er verschillende speeltuinen en waterspeeltuinen te bezoeken. 

Groene gebieden en gezellige mensen

Het gebied in en rondom Oegstgeest is rijk aan mooie natuur. De rivier en de mooie groene omgeving zorgt ervoor dat de regio een zeer mooi en gezellig gebied is. Als je voor een nieuwbouw woning in Oegstgeest kijkt op de eerder aangegeven site dan weet je dat je lekker en leuk kunt wonen in Zuid-Holland. Waar gezelligheid voor de mensen voorop staat en je je snel thuis zult gaan voelen.

Tags: