Met deze leuke spullen in huis kom je stijlvol de zomer door

  • Home
  • Interieur
  • Met deze leuke spullen in huis kom je stijlvol de zomer door

Het warme zomerweer is inmiddels al in volle gang. Persoonlijk vind ik het warme weer heerlijk! Maar niet iedereen is altijd even blij met het warme weer. In dit artikel ga ik je vertellen over leuke handige zomer spullen voor in en om het huis. Ik wens je alvast veel leesplezier! 

Tuin 

Als de temperaturen stijgen is het ideaal om in de thuis te zitten. Het merk fatboy heeft onlangs een te gekke hangmat gelanceerd. Deze hangmat wordt ook wel de headdemock genoemd. De headdemock is een grote luxe hangmat voor wel twee personen. Let wel op dat er maar max 150 kg erop kan. De headdemock is geleverd met een standaard. Zo heb jij nooit meer het gezeik dat jij je hangmat tussen twee bomen moet plaatsen. Heb jij te lang in de zon gezeten en ben je wel toe aan wat schaduw? Dan is een knikarmscherm of een uitvalscherm de ideale oplossingen. Dit zijn schermen die je aan je huis kan vastmaken. Je kan ze handmatig aan en uit schuiven. Zo heb jij wanneer jij maar wilt een schaduw gecreëerd in je tuin. 

Woonkamer 

Sommige mensen vinden de hitte maar helemaal niks daarom zitten ze graag binnen. Maar wat moet je doen als het binnen ook hartstikke warm is? Dyson heeft de Dyson pure gelanceerd. Dit is een ventilator met heel veel functies. Met het warme weer kan je hem als airco gebruiken. Is het winter? Dan werkt de dyson pure ook als een verwarming. Merk je dat je woonkamer wat verluchting nodig heeft? De Dyson pure werkt ook als een luchtreiniger. Super handig dus! 

Slaapkamer

Ken je dat? Lig je lekker in je bed en je hoort een vlieg in je kamer. Dit is natuurlijk hartstikke vervelend. Gelukkig bestaat er elektrische vliegenlamp. Deze lamp weert insecten af en je kan hem ook nog eens gebruiken als lamp. Hartstikke fijn natuurlijk. 

Tags: