Opblaasbare jacuzzi, een toegevoegde waarde?

Heb jij al eens overwogen om een opblaasbare jacuzzi aan te schaffen? Met een opblaasbare jacuzzi creëer je een plek om heerlijk te ontspannen in de zomer. Het warme water van de jacuzzi maakt het daarbij mogelijk om ook in de lente en herfst van deze plek in de tuin te genieten! Aan het gebruik van een opblaasbaar model zitten verschillende voor- en nadelen. Waarom zou je voor een opblaasbare jacuzzi kiezen, in plaats van voor een model met een houten omranding? Een derde mogelijkheid is het laten inbouwen van een jacuzzi in de grond. In dit artikel vertellen we je meer over de keuzes die je moet maken.

Een slimme, goedkope investering voor de tuin

Een van de voornaamste redenen om voor een opblaasbare jacuzzi te kiezen, is de lage prijs hiervan. Met een opblaasbare jacuzzi heb je een plek om volledig tot rust te komen, zonder dat je hier honderden euro’s voor uit hoeft te geven. Zo kan een jacuzzi een hele slimme investering in de tuin zijn! Daarbij biedt de jacuzzi ook voor je kinderen veel ontspanning. Zeker wanneer zij al wat ouder zijn!

Tip: laat je kinderen vrienden of vriendinnen meenemen voor een gezellige avond in je jacuzzi. Je kunt hierbij zelf voor een lekker drankje, een vuurkorf en een hapje zorgen.

Let op de kwaliteit van de jacuzzi

Als nadeel van een opblaasbare jacuzzi wordt vaak genoemd, dat de jacuzzi aan het eind van de zomer naar binnen moet worden gehaald. Daarbij is de jacuzzi minder sterk dan een model met een houten omranding. Om te voorkomen dat de jacuzzi al snel kapot is, dien je goed te letten op de kwaliteit hiervan. Een stevige rand is essentieel om bijvoorbeeld lekkages rond de jacuzzi tegen te gaan. Op internet vind je verschillende webwinkels met een breed scala aan opblaasbare jacuzzi’s.