Racefiets aan de muur: ideaal bij ruimtegebrek!

Niet iedereen heeft de luxe van een garage of schuur in zijn of haar tuin. Dat je je fiets dan niet makkelijk kwijt kunt, is zeker niet waar. Een Stasdock is hier de ideale oplossing voor! Met een Stasdock kun je je fiets makkelijk bevestigen aan de muur, waardoor je woonoppervlakte niet beperkt wordt door het in de weg staan van een fiets. Je leest hier alle gemakken van deze oplossing.

Gebrek aan ruimte is verleden tijd

Je fiets moet je uiteindelijk toch ergens kwijt. Als je geen schuur of garage hebt, denken mensen al gauw aan bijvoorbeeld de hal als opslagplek. Dit is zonde voor je woonoppervlakte, omdat je het ook gewoon makkelijk aan de muur kwijt kunt, wat geen oppervlakte kost! Je muur heeft eigenlijk enorm veel ruimte, die weinig tot niet benut wordt. Met een ophangsysteem van Stasdock maak je er optimaal gebruik van!

Sleutels en accessoires altijd bij de hand

In de ophangbeugel is ook genoeg ruimte te vinden voor het opbergen van sleutels en/of accessoires. Zo hoef je nooit meer uren te zoeken naar je sleutels voordat je eindelijk de deur uit kunt met je fiets. Voor de wielrenners onder ons is het ook een handig systeem om je wielerschoenen aan op te hangen en je helm op te leggen. Zo heb je al je benodigdheden op één plek binnen handbereik.

Hippe decoratie

Voor echte fietsliefhebbers is een fiets aan de muur natuurlijk een echte eyecatcher als decoratie van de woning. Veel origineler dan een foto of schilderij! De ophangbeugels hebben een moderne, strakke uitstraling en zijn in veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Zo vind je dus altijd wel een beugel die past bij jouw interieur.

Voor vragen of het kijken naar de mogelijkheden ga je naar www.stasdock.nl. Hier vind je de uitgebreide collectie en de antwoorden op al je vragen!

 

Tags: