Uw foto op glas verdient een mooi plekje aan de muur

  • Home
  • Interieur
  • Uw foto op glas verdient een mooi plekje aan de muur
Foto op glas

Als u graag uw foto op glas kwalitatief laat printen bent u bij Boer & van Wijk op het juiste adres. Bij hen bent u verzekerd van maatwerk en excellente service. Ze raden hun klanten aan om op écht glas te laten printen om de volgende redenen:

  • Ze leveren in meerdere formaten.
  • U kunt kiezen uit verschillende diktes, bijvoorbeeld 3, 6 of 8 millimeter.
  • Een foto op glas biedt een uitstekende bescherming tegen krassen.

Vaak beweren bedrijven dat ze printen op glas terwijl het eigenlijk om plexiglas gaat. Hoewel plexiglas ook veel voordelen heeft vinden ze dat ‘echt’ glas minder snel krom trekt en mooier staat. 

Boer & van Wijk: specialist in printen op glas

Afhankelijk van het gebruik heeft u de keuze uit meerdere opties. Wilt u bijvoorbeeld buiten reclame tonen dan is een foto op glas minder weerbestendig dan plexiglas of kunststof. Aan de andere kant lenen ruimtes als musea, galerijen of woon- en kantoorruimtes zich uitstekend voor een foto op glas.

Glas heeft een natuurlijke uitstraling dat minder snel vuil en stof aantrekt. Het is iets duurder, maar bij Boer & van Wijk is het motto: ‘duurkoop is goedkoop’. Welk formaat of wat voor type afbeelding u ook op gehard glas geprint wilt, ze maken het graag in orde.

Een robuust ophangsysteem

Verder monteren ze aan de achterkant een ophangplaat- of strip zodat uw geprinte foto op glas als het ware zweeft aan de muur. Het mooiste is natuurlijk een blikvanger waarvan je het ophangsysteem niet ziet. De ruimte tussen de plaat en de muur is 1 centimeter dankzij twee afstandsdopjes die ze plaatsen. (Bijna) elk formaat is mogelijk.

Bij echt grote formaten bevestigen ze een aluminium strip aan in verband met de stabiliteit en gewichtsverdeling. Mocht het formaat dat u in gedachten hebt er niet tussen staan, dan kunt u uiteraard contact met hen opnemen om tot een goede prijs te komen. Laat uw foto op glas door een professionele partij printen!

Bezorging in Nederland en België

Een foto op glas is fragiel, om die reden gaan ze uiterst zorgzaam en secuur om met de bezorging van uw product. Ze vinden het belangrijk dat uw foto op glas in perfecte staat, zonder krassen wordt geleverd.

Dankzij voortdurende training en innovatie proberen ze altijd nieuwe dingen. Zo werken ze met machines van Zwitserse makelij zodat precisie en kwaliteit altijd gewaarborgd blijft. Ook investeren ze vaak in nieuwe apparatuur; dit vervaagt de grenzen tussen mogelijk en onmogelijk op den duur. Zo heeft Boer & van Wijk onlangs een machine toegevoegd aan hun arsenaal die het mogelijk maakt om op (reclame) vlaggen en banieren af te drukken.

Een onderscheidende service

Niet alleen kwaliteit en precisie staan bij Boer & van Wijk voorop; service en aandacht zijn net zo belangrijk. Op die manier onderscheiden ze zich graag van andere bedrijven. Wilt u graag een foto op glas laten afdrukken? Wacht dan niet langer en neem een kijkje op www.boerenvanwijk.nl.

Tags: