Verhuizen op 3 hoog in Rotterdam

Brown High-rise Building

Verhuizen in Rotterdam 

Verhuizen kan een hele opgave zijn en veel stress met zich meebrengen. Zeker verhuizen in Rotterdam is niet eenvoudig. Het probleem is namelijk dat je in Rotterdam vaak de hoogte in verhuist. Om je spullen op een hoge verdieping te krijgen moet je deze vaak manoeuvreren door kleine ruimtes, trappenhuizen en liften. Dit is vragen om schade en problemen. Gelukkig bestaat hier een oplossing voor: de verhuislift.

Wat is een verhuislift?

De functie van een verhuislift is spullen vervoeren van en naar grote hoogtes. De lift bestaat uit een platform waar spullen en meubels op geplaatst kunnen worden. Het platform kan een erg groot gewicht dragen. Hierdoor kunnen zelfs de grootste meubels moeiteloos de hoogte in worden gebracht. Een verhuislift kan tot wel 30 meter hoog komen. Hierdoor kun je dus spullen naar hoge etages vervoeren en buiten de woning in krijgen. Dit werkt een stuk efficiënter dan via de trap of lift.

Voordelen van een verhuislift 

Het gebruiken van een verhuislift in Rotterdam kent vele voordelen. Zo zal je tijdens het vervoeren van je spullen geen schade oplopen. Dit is iets wat wel vaak gebeurd als je spullen zelf via de trap of lift vervoerd. Zeker in een dicht op elkaar gebouwde, drukke stad als Rotterdam. Daarnaast werkt een verhuislift erg snel Je bent veel minder tijd kwijt. Tijd is erg kostbaar bij een verhuizing. Deze tij kun je dus weer ergens anders in steken. Ook is het de meest veilige manier van spullen vervoeren. Als je zelf spullen vervoerd kun je namelijk fysieke klachten krijgen. Denk aan overbelasting van je onderrug of het bezeren van je handen. 

Hoe duur is een verhuislift?

De meeste mensen denken dat een verhuislift een vermogen kost om te huren. Dit is echter niet waar. Een verhuislift huur je al vanaf rond de 50 euro per uur. Wel moet je er rekening mee houden dat je ook iemand in moet huren die de verhuislift kan bedienen. Bij elkaar komt dat uit op ongeveer 75 euro per uur

Tags: