Wil jij een mancave waar je zonder moeite een hele dag kunt vertoeven?

  • Home
  • Interieur
  • Wil jij een mancave waar je zonder moeite een hele dag kunt vertoeven?

Dan is deze blog gericht aan jou! Heerlijk zou dat toch zijn hè, na een lange week werken jezelf een dagje kunnen terugtrekken in een mancave. Waar je bijvoorbeeld de hele dag voetbal kunt kijken met je vrienden. Tussen de wedstrijden door lekker een potje FIFA spelen. Wat maakt een mancave tot een kamer waar je een hele dag zonder moeite kunt vertoeven? In deze blog geven wij je een aantal gouden tips. Lees dus snel verder!

Entertainment

Als eerste is het belangrijk dat er entertainment aanwezig is. Te beginnen met een TV. Want, hoe kun je anders al die voetbalwedstrijden bekijken. Het liefste ook een grote. Daarnaast wil je natuurlijk een potje FIFA spelen met je vrienden. Hiervoor heb je dus een Xbox of Playstation nodig. Of wil je lekker muziek kunnen luisteren in je mancave? Dan is een geluidsysteem wel handig. Tot slot kun je ook nog denken aan bijvoorbeeld een pool-, pingpongtafel of een dartbord.

Comfort

Je moet natuurlijk wel lekker kunnen zitten in je mancave. Dus een lekkere bank, stoel of zitzak kan niet ontbreken. Het voordeel van een bank is dat je er lekker languit op kunt liggen. Ook is het geschikt voor meerdere personen. Maar waar je écht lekker in kunt chillen is een zitzak. Je ploft lekker neer en je zakt helemaal weg in de zak. Heerlijk. Je kunt ook kiezen voor een lekkere luie stoel met een voetenbankje.

Voorzieningen

Niks is zo vervelend als telkens naar de keuken moeten lopen om wat te drinken uit de koelkast te pakken. Of telkens een stuk moeten lopen om naar de WC te gaan. Voor een optimaal comfortabele mancave zorg je voor een koelkast en toilet in je kamer. Zo hoef je slechts minimaal te lopen.

Tags: