Wonen in de achterhoek – 3 argumenten waarom je hier goed zit

Het bepalen van een nieuwe woonlocatie is niet altijd even makkelijk. Je moet namelijk een keuze maken voor een lange tijd en je wilt er zeker van zijn dat je de juiste keuze maakt. Denk er daarom goed over na en maak die keuze dus niet zomaar. Wij helpen je op weg met een aantal argumenten om jouw volgende woning in de Achterhoek te kiezen. 

Zeer interessante woningmarkt

De woningmarkt is de laatste 5 jaar zeer concurrerend geworden. Waar we iets meer dan 10 jaar geleden een flinke crisis hadden op de woningmarkt is dat nu juist heel anders. De meeste mensen willen graag een koopwoning, maar lang niet voor iedereen is dat mogelijk. Toch is de woningmarkt in de Achterhoek nog ‘relatief’ gunstig. Zeker wanneer het wordt vergeleken met woningen in de Randstad. In de Randstad zijn de prijzen namelijk enorm hard gestegen. 

Hoewel dat in de Achterhoek ook zo is, is dat in procentuele aantallen niet hetzelfde als dat van de Randstad. Hetzelfde geldt voor veel andere populaire gebieden in Nederland. Wie dus graag een kans wil grijpen om voor een relatief goede prijs ook een goede woning wilt kopen die wordt zeker aangeraden om dit in de gaten te houden. Voor woningen in de Achterhoek raden wij aan om de site van www.NieuwWonenStedendriehoek.nl goed in de gaten te houden, omdat hier veel nieuwe woningen op komen in deze regio. 

Dichtbij de Duitse grens en nog steeds centraal in Nederland

Is het niet heerlijk als je de auto in kunt stappen en binnen een paar tellen zo Duitsland in rijdt. Dat terwijl je nog steeds ontzettend centraal in Nederland woont. Je kunt namelijk nog steeds eenvoudig naar het westen van Nederlands, de zuidelijke provincies bezoeken of naar het noorden van Nederland te rijden. Je woont hier dus ontzettend centraal, wat niet alleen handig is om privé uitstapjes te maken, maar het kan ook ontzettend handig zijn voor het werk. Wie voor zijn of haar werk dus veel moet reizen door Nederland die zit hier op een geslaagde locatie. 

De gezelligheid en de gezellige plaatsen

Als het ergens gezellig is dan is het wel de Achterhoek. Het is namelijk de plek waar mensen graag met elkaar een biertje drinken, waar mensen graag samen lekker gaan barbecueën en andere activiteiten ondernemen. Zelfs als je er niet vandaan komt dan kan het wat tijd kosten, maar je zult zien dat jij je er snel thuis zult voelen en het een plek is waar je het altijd gezellig kunt hebben. Lees hier ook nog meer over wat er te doen is in de Achterhoek.