Zelf beveiligen? Raadpleeg de Alarmsysteemexpert!

Ongelukken en inbrekers zijn heel erg onvoorspelbaar. Maar je kunt je er alsnog voldoende op voorbereiden door een hoogwaardig alarmsysteem van een kwaliteitsmerk te (laten) installeren!

Als we absoluut geen gevaar willen lopen, tja, dan moeten we ons laten inmetselen. Een ongeluk zit in een klein hoekje en je medemens is niet te vertrouwen. Als iemand ziet dat jij het goed hebt, wil hij of zij jou dat direct afnemen en zal niet stoppen tot de bron van jouw geluk in zijn of haar handen ligt! En wat te denken van iets simpels als een overstroming of brand? Hoe moeten we ons daartegen beschermen voordat het überhaupt al te laat is?

Al dat doemdenken is helemaal niet nodig. Veel situaties zijn namelijk wel degelijk onder controle te krijgen als je voor een hoogwaardig alarmsysteem van de Alarmsysteemexpert kiest. Hiermee kun je onder andere kantoor- en winkelpanden maar ook woningen en tuinhuisjes volledig beschermen! Lees verder voor de diverse mogelijkheden die we bieden.

Systemen

Er zijn diverse hoog aangeschreven merken waarvan je bij ons een betrouwbaar alarmsysteem kunt bestellen. Zo is de Jablotron perfect in te zetten in woningen, winkels en magazijnen en ook nog eens volledig geautomatiseerd! Het is bovendien volledig draadloos.

Onze alarmsystemen verwittigen de gebruiker meteen wanneer er een inbreker probeert binnen te dringen of zodra er ergens in het pand een brand uitbreekt. Door direct op de hoogte te zijn, kun je veel beter en sneller op de situatie inspelen en alle aanwezigen in veiligheid brengen.

Heb je ons camera-aanbod al gezien? Hier zijn diverse modellen te vinden die je al dan niet verdekt kunt opstellen. Het voordeel van een camera die juist zichtbaar is, is dat deze inbrekers afschrikt. Maar wanneer zo’n indringer zich veilig waant, loopt hij of zij natuurlijk wel mooi in de val!

Installatie

Diverse van onze systemen zijn zeer eenvoudig te installeren. Kun je toch wel wat hulp gebruiken? Geen nood! Onze experts voeren deze klus graag voor je uit. Na de installatie krijg je bovendien nauwkeurig de vele functies en werkingen van het systeem uitgelegd. Voor zo’n geweldige totaalservice ga je natuurlijk naar de Alarmsysteemexpert!

Tags: