Zitzak hier, zitzak daar, zitzak overal!

Je ziet het tegenwoordig steeds vaker opduiken in het interieur van woningen, kantoren, wachtkamers enzovoorts. De zitzak! Het is een meubelstuk waarin je heerlijk even kunt chillen. Maar, waar kun je de zitzak allemaal gebruiken? In onze nieuwe blog gaan we in op de diverse mogelijkheden die de zitzak biedt. 

De tuin

Als in het voorjaar het zonnetje lekker doorbreekt is het weer tijd om lekker te relaxen in de tuin. Normaliter heeft iedereen een tuinset of een lekkere ligstoel waarop ze lekker kunnen zitten of liggen. Maar, de zitzak kan ook ideaal gebruikt worden voor in de tuin. Leg het lekker neer in het gras en plof lekker neer. Knijp je oogjes dicht en doe lekker een dutje in de warme zon. 

Het kantoor

Om met goede ideeën te komen en scherp te zijn is het belangrijk om tijdens de werkdag ook af en toe je rust te pakken. Zitzakken zijn hier ideaal voor. Zet er een aantal neer op het kantoor en zo geef je werknemers de mogelijkheid om even relaxed met elkaar te kletsen. Ook kun je lekker een meeting houden in zitzakken. Zo is iedereen lekker op zijn gemak.

De woonkamer

De woonkamer is ook een uitgelezen plek om lekker te chillen. Hier komt een zitzak dus ook helemaal tot zijn recht. Plaats hem lekker voor de tv, plof neer, en kijk je favoriete series en films in optimale chillmodus. Heerlijk! Of pak een lekker boek en ga lekker lezen terwijl je lekker wegzakt. Het is trouwens ook ideaal om een dutje in te doen!

Tags: