De vele mogelijkheden met betonnen keerwanden

  • Home
  • Tuin
  • De vele mogelijkheden met betonnen keerwanden
betonnen keerwanden

Betonnen keerwanden kopen is een verstandige keus als je bezig bent met alle onderdelen in je tuin. Met de betonnen keerwanden kan je namelijk veel creëren en of oplossen. Wat wij hiermee bedoelen zullen wij je haarfijn uitleggen in dit artikel. Op de website www.betongoed.nl kan je alles terugvinden over de betonnen keerwanden. En uiteraard bestellen zodat je een paar dagen na het bestellen snel aan de slag kan. Want bij betongoed.nl weten ze dat je niet lang wilt wachten en daarom bieden zijn razendsnelle levering zodat je je vrije dagen voor je tuin optimaal benut. Op de website vind je uiteraard ook alles over de levering en de mogelijkheden om zelf de betonnen keerwanden op te halen.

Keerwanden beton kopen

Hierboven staat beschreven dat je met het kopen van de betonnen keerwanden geen spijt zal krijgen. Dit is omdat de betonnen keerwanden veel mogelijkheden bieden voor in je tuin. Het zijn L-vormige betonnen blokken. Als je deze bijvoorbeeld in een rij tegen elkaar zet creëer je een soort muur. Dit kan goed functioneren als je bijvoorbeeld verhogingen in je tuin hebt en deze wilt accentueren. Niet alleen in de hoogte kan je bescherming bieden maar ook voor bijvoorbeeld een vijver kan dit goed werken. Als je de betonnen keerwanden tegen elkaar aanzet in de vorm hoe jij je vijver wilt hebben heb je een goede basis om het water bij elkaar te houden, wel nog even een zeil plaatsen.

Van het grote werk is er ook het kleinere werk. Bijvoorbeeld plantenbakken zijn goed te realiseren met de betonnen keerwanden. Als je 2 betonnen keerwanden op de zijkant legt tegen elkaar aan, krijg je in het midden een vierkantje omring door de betonnen keerwanden. Plaats grond in het midden en klaar ben je. Het is een stuk goedkoper en erg makkelijk om zelf te maken. Uiteraard heb je meerdere verschillende groottes dus kan je daarin ook variëren.

Kijk op www.betongoed.nl voor alle soorten betonnen keerwanden en stel eventueel je vraag als je nog niet helemaal helder is.

Tags: