Een plek voor jou en van jou!

  • DIY
  • 21 februari 2019
  • Home
  • DIY
  • Een plek voor jou en van jou!
Ontwerptafel

Natuurlijk maak je je nieuwe stekkie helemaal eigen zodra je het hebt betrokken. Maar wat nou als het speciaal voor jou in elkaar gezet wordt?

Je hebt wonen en je hebt wonen. Wat is het verschil? Het ene huis is van jou en… het andere huis is van jou. Nog steeds niet duidelijk?

Oké, laten we dan maar even ophouden met mysterieus doen. Het ene huis bestaat al en het andere wordt gebouwd in opdracht van de nieuwe eigenaar. Jij dus! Vertrouw hierbij op het kennen en kunnen van groothuisbouw.

Ons bedrijf, gevestigd in Emmeloord, heeft namelijk al meer dan twintig jaar ervaring met de bouw van traditionele woningen in alle soorten en maten die je maar kunt bedenken. Een villa, herenhuis of boerderij? Daar draaien wij onze hand niet voor om! Het resultaat van onze diensten is een compleet foutloze constructie die nog jarenlang meekan. Bovendien bepaal jij helemaal zelf hoe je nieuwe huis eruit komt te zien! Dat wil toch iedereen?

Eigen huis ontwerpen

Stel je voor; je eigen huis ontwerpen! Welnu, dat voorstellen hoeft niet meer want via onze website kun je het gewoon gaan doen. Natuurlijk beginnen we bij de basis en dat is het woningtype. Kies vervolgens je model uit en diverse aanvullende opties. Hieronder vallen serres, dakkapellen en balkons en vele andere toevoegingen. Uiteindelijk bepaal je in slechts zeven stappen het uiterlijk en de eigenschappen van je nieuwe onderkomen, waarna je direct een offerte krijgt toegestuurd.

Bovendien richt Groothuisbouw zich volledig op de toekomst. De verbruikte energie in de woningen die wij neerzetten is volledig elektrisch, met het oog op de duurzame woningen die de overheid vanaf 2020 standaard wil maken. Zo wordt het milieu gespaard! Natuurlijk kan dit voor een omschakeling zorgen als je elektrisch koken nog niet gewend bent. Maar dat betaalt zich te zijner tijd dubbel en dwars terug!

Ben je klaar om de grote stap te wagen? Begin dan nu met het ontwerpen van je eigen droomwoning!

Tags: