Efficiënt klussen begint – en eindigt – met Regiocontainer!

  • DIY
  • 30 januari 2019
  • Home
  • DIY
  • Efficiënt klussen begint – en eindigt – met Regiocontainer!

Natuurlijk maak je brokken tijdens het klussen – tenminste, als je ‘t goed doet. Vervolgens geef je ze een tijdelijke plek met een afvalcontainer die geheel aan je voorkeuren voldoet.

Wie klust, die sloopt. Al is het maar op kleine schaal. Je laat hoe dan ook resten achter, al is het maar omdat je een muurtje van een laag verf of behang ontdoet. Bij het slopen van een muur of andere grote constructie komt uiteraard nog veel meer kijken! In zo’n geval moet je er wel voor zorgen dat je werkomgeving veilig is. Dat wil zeggen dat je geen brokstukken voor je voeten wilt hebben liggen, anders breek je je nek nog. Maar liever blijf je wel aan het werk, anders kom je achter te liggen op schema; continu heen en weer rijden naar de milieustraat kan dan heel funest zijn.

Maar dat hoeft ook niet! Zeker niet als je een geschikte afvalbak huurt bij Regiocontainer. Via onze overzichtelijke website kun je eenvoudig een container huren die qua afvalstroom en afmetingen aan al je wensen voldoet.

Soorten containers

Een afvalbak hebben staan betekent niet dat je er zomaar alles in mag dumpen. Per afvalsoort huur je bij ons een specifieke bak. Als je in je tuin bezig bent, heb je daarom een ander type container nodig dan wanneer je je badkamer gaat verbouwen. Is een simpele rolcontainer voldoende? Ook die reserveer je eenvoudig bij Regiocontainer! Dat geldt bovendien ook voor de opslagcontainers uit ons ruime assortiment. Deze kun je gebruiken om waardevolle spullen in te bewaren tijdens het klussen om te voorkomen dat ze beschadigen.

Door het hele land

Dagelijks reizen wij van hot naar her met containers op maat voor onze klanten! Oftewel, een container huren in Utrecht is net zo gemakkelijk als in Lutjebroek. Zolang je locatie maar in Nederland is, komt onze chauffeur erlangs. Je bak wordt periodiek geleegd, zodat je niet op en neer hoeft naar de milieustraat.

Standaard rekenen wij per container een huurperiode van zes weken. Mocht je de bak langer of korter nodig hebben, dan valt hier altijd een mouw aan te passen. Verder betaal je niets extra’s voor het bezorgen en innemen van de container, de btw of milieubelasting; deze zijn allemaal inbegrepen!

Tags: