Maak klussen gemakkelijker met Regiocontainer!

  • DIY
  • 30 januari 2018
  • Home
  • DIY
  • Maak klussen gemakkelijker met Regiocontainer!

Puinresten direct opruimen zorgt ervoor dat je voldoende bewegingsvrijheid hebt wanneer je aan het klussen bent. Bovendien kun je je hierdoor volledig op je werk concentreren!

Niemand staat ervan te kijken wanneer het rommelig is terwijl je aan het renoveren bent. Maar risico’s kunnen wel degelijk verminderd worden door problemen bij de bron aan te pakken. We hebben het hier over het ruimen van puin. Losse brokstukken en ander afval op de grond kunnen gevaarlijke situaties veroorzaken. Natuurlijk wil je liever direct doorgaan met werken en je over het afvoeren van je afval geen zorgen te maken maar veiligheid gaat boven alles.

Echter, telkens heen en weer rijden naar de milieustraat is absoluut niet nodig wanneer je vertrouwt op Regiocontainer! Met onze afvalbakken, die we periodiek voor je ledigen, hoef je niet bang te zijn dat je van je schema af zult wijken.

Soorten containers

Bij Regiocontainer maken we onderscheid tussen onze bakken. Zo mag je een container die bedoeld is voor tuinafval niet gebruiken om steenpuin in te deponeren. De verschillen worden gelukkig via onze overzichtelijke website heel duidelijk uiteen gezet. Valt een specifieke afvalsoort onder meerdere categorieën? Neem dan gerust contact op met onze afvalexperts, die precies weten wat voor bak je nodig hebt voor jouw renovatieproject!

Daarnaast kun je via onze uitgebreide diensten ook beschikken over kleinere containers. Eventueel zelfs de klassieke variant op wieltjes! Waardevolle eigendommen kun je tijdelijk bewaren in een opslagcontainer om schade en vervuiling te voorkomen.

Door het hele land

Oost, west, alles is best. De ervaren chauffeurs van Regiocontainer komen overal langs om afvalbakken te bezorgen! Dat maakt een container huren in Rotterdam even eenvoudig als eentje reserveren in Hattem. Wees er wel zeker van of je al dan niet een vergunning nodig hebt voor het plaatsen van de container. Dit is vaak het geval in betaald parkeren zones en stukken grond die niet onder jouw beheer vallen.

Bij het zien van onze scherpe prijzen kun je alvast in je achterhoofd houden dat er niets meer bij komt. Dat betekent dat de milieubelasting, btw, halen en brengen van de pak evenals de periodieke lediging allemaal bij de prijs inbegrepen zijn!

Tags: