Verbouwen? Gebruik een Big Bag!

  • DIY
  • 19 december 2018
  • Home
  • DIY
  • Verbouwen? Gebruik een Big Bag!
Verbouwen

Voor zowel een grote als een kleine klus kun je een Big Bag gebruiken. Je kunt er ontzettend veel in kwijt en ze zijn duurzaam.

Vergeet de vergunning niet!

Heb je een grote klus voor de boeg en ben je van plan een container te huren voor al je bouwafval? Vergeet dan niet te controleren of je ook vergunningen nodig hebt. Het kan zijn dat je asbest moet afvoeren en hier zijn strenge regels voor. Deze moeten namelijk afgesloten worden vervoerd. Hiervoor is een Big Bag uitstekend geschikt! In sommige gemeenten moet je een vergunning hebben voor het plaatsen van een container. Daarbij moet je ook goed nakijken of er genoeg ruimte is om de container te plaatsen. Wanneer je een container hebt staan is een Big Bag tevens handig om erbij te gebruiken. Door het compacte formaat kun je een Big Bag makkelijk vlakbij je klus neerzetten. Dat scheelt een hoop onnodig heen en weer gewandel en gezeul!

Transport

Een groot voordeel van het huren van een container is dat in veel gevallen het transport bij de huur zit inbegrepen. Een nadeel is dat de kosten vaak vrij hoog zijn en dat je afhankelijk bent van een derde partij. Met name voor een kleine tot middelgrote klus kan het vaak nog wel uit om zelf je bouwafval naar de stort te vervoeren. Het gebruik van Big Bags zijn hiervoor een absolute aanrader. Je kunt ze makkelijk op een aanhanger tillen, eenvoudig omkiepen en bovendien houdt je de omgeving netjes!

Plannen!

Geen klus kan zonder een goede voorbereiding! Wanneer je een goede planning maakt zul je zien dat dit positieve uitwerking zal hebben op meerdere factoren. Het financiële plaatje zal uiteindelijk binnen budget vallen en de duur van het project zal niet op zich laten wachten. Uiteraard zijn er altijd tegenvallers, maar die neem je mee in een goede planning! Je kunt een Big Bag kopen in plaats van huren. Op die manier kun je onbeperkt gebruik maken van een handig opslagmiddel en alles eenvoudig vervoeren.

Tags: