Een stijlvolle keuken? Ja… maar dan met werkende riolering!

  • Home
  • Keuken
  • Een stijlvolle keuken? Ja… maar dan met werkende riolering!

Na een gezellige avond in je Tilburgse woning staat er een berg vaat op je te wachten. Je zucht even en je stroopt je mouwen op: de plicht roept! Helaas kom je er na een poosje achter dat het afvalwater niet wordt afgevoerd. Een verstopte afvoer in je designkeuken? Een rioolexpert kan jouw probleem al binnen een dag oplossen!

Je belt een Tilburgse – dus lokale – expert

Stank in de keuken. Borden die zich opstapelen. Je bent de verstopping van je gootsteen of afwasmachine helemaal beu, maar met eigen gereedschappen ben je helaas geen stap verder gekomen. In de servicewagen van de rioolspecialist liggen de juiste materialen al klaar. Je hoeft alleen maar een belletje te plegen. Hij stapt in en rijdt weg, op naar jouw adres!

Jouw specialist gaat aan de slag!

Je opent de deur en de specialist stapt naar binnen. Je biedt hem een kop koffie of thee aan en hij gaat aan de slag! Eerst probeert hij de verstopping weg te halen met een frees of met een hogedrukreiniger. Of deze gereedschappen je leidingen kunnen beschadigen? Dat is helemaal uitgesloten, want daar zijn ze voor ontworpen. In sommige gevallen kan de specialist ook aan het werk met een ontstoppingsveer. Het is maar net wát de afvoer van je keuken precies verstopt…

Waarom gebruikt de expert geen chemicaliën?

Chemische ontstoppingsmiddelen – vloeibaar of in korrels – kunnen je leidingen ernstig beschadigen. Ze bevatten namelijk bijtende bestanddelen: je leidingen slijten sneller en in sommige gevallen kunnen ze zelfs smelten. Wie ook niet oplet bij het gebruik van chemicaliën kan zelfs brandwonden oplopen of blind raken als het middel in de ogen spettert. Bovendien zijn chemische ontstoppers ook nog eens heel slecht voor het milieu: niet voor niets wordt het gebruik ervan door vele professionals in riolering afgeraden!

Hoe vind je snel een expert voor Tilburg en omgeving?

Een verstopte afvoer in je keuken kan je huishoud- of werkplanning flink ontregelen. Gelukkig hebben we voor elke regio rioolspecialisten klaarstaan die je ook in het weekend kunnen helpen. Surf hiervoor snel naar Rioolontstoppingsdienst-tilburg.nl . In no-time geniet jij weer van een functionele keuken!

Tags: