Overzichtelijk koken met de vrolijke kleuren van Joseph Joseph!

  • Home
  • Keuken
  • Overzichtelijk koken met de vrolijke kleuren van Joseph Joseph!

Naast hun hoge esthetische waarde zijn de verschillende keukenartikelen van dit vooraanstaande Britse merk ook nog eens heel handig. Je vindt ze volop bij Cookinglife!

Ze hadden er vast geen idee van hoe populair hun ontwerpen zouden worden toen de tweelingbroers Antony en Richard Joseph de handen ineen sloegen om de meest functionele keukenproducten op de markt te gaan brengen. Via Cookinglife kun je nu al deze handige culinaire attributen voordelig naar jouw keuken halen! Bestel je vrolijk gekleurde keukengerei los of in een handige set. Met de efficiënte snijplanken, kruidencarrousels, opscheplepels en afdruiprekken heb je altijd een geweldig cadeau voor een goede vriend, familielid of je geliefde. En voor jezelf natuurlijk!

Keukengerei

Spatels, peper- en zoutsets, knoflookpersen en keukenscharen; je kunt het zo gek niet bedenken of het bevindt zich wel in het uitgebreide Joseph Joseph keukengerei assortiment van Cookinglife! Deze en vele attributen zijn in uiteenlopende kleuren, maten en modellen verkrijgbaar. Ze zijn naast zeer functioneel ook nog eens de perfecte middelen om je keuken mee op te vrolijken. En wie wil er nou niet een sfeervolle eethoek vol met efficiënt keukengerei? Bekijk ons ruime aanbod om alle onderdelen te vinden die aan jouw geluk nog ontbreken!

Keukenhulpjes

Orde en regelmaat in je keuken zijn wel zo handig, zodat je precies weet waar je wat kunt vinden. Door voor een compacte kruidencarrousel te kiezen, heb je voor deze en andere keukenhulpjes van Joseph Joseph aanzienlijk minder ruimte nodig om je culinaire attributen op te bergen. Zo heb je meer plek over om te kunnen snijden en koken en op andere manieren je favoriete recepten in elkaar te draaien. Ook de afwas wordt een stuk gemakkelijker met behulp van verschillende afdruiprekken en -matten en een ware gootsteen organiser!

Sets

Is er één onderdeel dat je in groten getale nodig hebt? Verlaag dan je kosten aanzienlijk door deze in handige sets te bestellen! Neem bijvoorbeeld de diverse Joseph Joseph schalen. Deze zijn zo ontworpen dat ze perfect in elkaar passen. Zo wordt opruimen van je diverse keukenonderdelen kinderlijk eenvoudig!

Tags: